22.08.11

Försökte hitta fram någon video på youtube från EM i helgen och då framförallt på vår svenska stjärna Patrik Kittel. Hittade ingen video än, men det kommer väl ut någon snart. Har i alla fall sett ritten då en av de andra beridarna här hade en tysk sida som hade hela klassen online. Tyvärr kommer jag inte ihåg namnet på hemsidan...

Medan jag tittade runt på youtube hittade jag mängder av andra underbara videos på Kittel och Scandic men också många där han utövar rollkur... Usch usch. Rollkur är något jag verkligen inte tänker ta efter eller överhuvudtaget utöva. Hade de sagt till mig här nere att göra det på någon av mina fina hästar hade jag sagt nej och sedan tagit konsekvensen men stått för vad jag tänker göra och inte tänker göra.

Tycker bara det är tråkigt att man måste gå till den nivån där man måste skada hästen för att bli bra, tror helt hundra på att det hade gått vägen annars också! Bara alla gör på samma sätt!

Ridning brukar ju jämföras med poesi och dans och inte med wrestling, eller är det jag som har fel?

Jag hittade i alla fall en mycket fin film på Andreas Helgstrand som enligt mig kan göra något magiskt när han rider, han får det att se så harmoniskt ut! Och sen sitter han på denna vita drömhäst, Matine, som enligt mig är den finaste hästen av dem alla i världscup sammanhang hur fin Totilas och Parzival än är! När hon tävlade såg det verkligen ut som hon dansade!


Blir lika tjock i halsen och får lika mycket gåshud varje gång jag ser det, helt fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Hej, här är ritten från VM-finalen! :)http://www.youtube.com/watch?v=YlM-1EifymI&feature=share

2011-08-22 @ 23:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0